+31 35 52 57 453 info@puinrecyclinghuizen.nl

Contact

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Mail Ons
of bel +31 (0)35 52 57 453

Locatie | Kantoor

Randweg 4, 1272 LZ Huizen
Routebeschrijving

Koen en Herman van der Heiden voor de mobiele breker.

Vierde generatie familiebedrijf: vakmanschap

Herman van der Heiden Puinrecycling bv is een servicegericht, professioneel, modern en toonaangevend bedrijf. Al veertig jaar werken wij naar ieders tevredenheid voor particulieren, gemeenten en bedrijven in met name de omgeving van ’t Gooi & omstreken, Flevoland en Amersfoort. Onze bedrijfslocatie ligt in Huizen. Oplossingen op maat, kwaliteit, vakmanschap en service staan hoog in het vaandel.

Al decennialang een betrouwbaar familiebedrijf

Het bedrijf is al vanaf de jaren ’70 actief met puinbreken en recyclen van bouw- en sloopafval etc. In 1993 heeft Herman (zoon van Feep van der Heiden) het gedeelte Puinrecycling overgenomen.

Directeur met vijftig jaar ervaring

Directeur-eigenaar Herman van der Heiden heeft vijftig jaar ervaring in grond, weg- en waterbouw en sloopwerken. Zoon Koen van der Heiden is al de vierde generatie ‘Van der Heiden’ in deze branche. De eerste generatie, Manus van der Heiden, begon in 1935 met grond- en sloopwerken, transport en handel in tweedehands bouwmaterialen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op T +31 (0)35 52 57 453.

U kunt ons ook een e-mail sturen met uw telefoonnummer en eventueel een korte omschrijving, dan nemen wij snel contact met u op.

Maandag t/m vrijdag

07.00 tot 17.00 uur

Zaterdag's gesloten

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.